Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Volánbusz 2020 végén pályázatot hirdetett az autóbusz-állomásaik szépítésére. A munkatársaik fix keretösszeget kaptak környezetük virágosítására, de ők döntöttek arról, hogy hogyan és mivel teremtenek vonzóbb környezetet. 

A pályázat győztese a kisvárdai autóbusz-állomás, ahol a csapat maga barkácsolta a virágládákat. Második helyezett makói kollégáik csodás virágokat ültettek a már meglévő fadézsákba, ízléses összképet alkotva a szép, tiszta, rendezett, Makovecz Imre tervezte autóbusz-állomással. A harmadik helyezést egri munkatársaik kapják, akik lelkesen díszítették tujákkal az állomás lapostetős részét.

Hódmezővásárhelyen levendula, mulcs és ápolt gyep, Szentesen nagy és ápolt zöldterület, Szegeden egyebek között ötletes, létrás virágtartó fogadja az utasokat.

(Képek: volanbusz.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá