Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Saját partszakasszal, stéggel rendelkező balatoni házában él Szájer József – derítette ki a Blikk. A homoszexuális orgia után politikailag megbukott fideszes volt EP-képviselő szerint a lap cikkében valótlan állítások vannak, valamint megsértették a magánélethez való jogát és a személyiségi jogait is, ezért pedig jogi eljárást indít, ha a lap nem törli a cikket.

A bulvárlap le is fotózta, amint éppen teregetett villája kertjében. A lap szerint az ingatlant még 2014-ben vásárolta. Egy egy héttel azt követően, hogy a kínos ügy miatt lemondásra kényszerült, Szájer áthelyezte címét a balatoni hétvégi házba, amelynek a volt fideszes politikus az egyedüli tulajdonosa. Mint a lap írja, a telek közvetlenül a Balaton partján található, és saját stéggel is rendelkezik.

A helyiek ugyanakkor a riport szerint nem tudtak arról, hogy a homoszexuális orgiáról ereszen menekülő politikus a környéken él, pedig – mint a lapnak többen is megjegyezték – felismerték volna. Mikor a riporterek becsöngettek a házba, egy hölgy azt közölte, Szájer nincs ott. Arra a felvetésre, hogy ez az ő háza, azt válaszolták, ahhoz az újságíróknak semmi közük.

A lapnak nyilatkozó ingatlanszakértő szerint a közvetlen vízparti kapcsolattal, saját stéggel rendelkező, felújított ház alsó hangon 200 milliót ér.

Még szerdán rövid közleményt adott ki Szájer József. Azt írja, a lap cikkében valótlan állítások vannak, valamint megsértették a magánélethez való jogát és a személyiségi jogait is, ezért pedig jogi eljárást indít, ha a lap nem törli a cikket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá