Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,A római vakáció költségeit Orbán Viktor állta családtagjai számára, tudhattuk meg Havasi Bertalan nyilatkozatából. Így feltételezzük, hogy a miniszterelnök magánrepülőjeként használt honvédségi luxusgép zadari és Brac-szigeti sok millió forintos kitérőjét – amely feltehetően az Orbán-família egyes tagjainak a felvételét, visszaszállítását szolgálta – tehát akkor nem az adófizetők, hanem Orbán fizette” – kezdte közleményét a Jobbik.

,,A kérdés csak az, hogy miből? Hiszen Orbán saját vagyonbevallása szerint szegény, mint a templom egere”

– tette fel a kérdést a jobboldali ellenzéki párt.

,,Persze az igaz, hogy apja, veje, lánya és tucatnyi strómancsapata mind-mind milliárdos, de ezt a cechet elvileg – ha hihetünk Havasinak – akkor Orbánnak kellett fizetnie. Várjuk a fejleményeket!”

A Jobbik szerint kérdéses, hogyha hinni lehet Havasi Bertalannak, akkor mégis miből finanszírozta a miniszterelnök a külföldi kiruccanást. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá