Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A sokadik nemzetinek nevezett konzultációról is kiderült, hogy manipulált adatokat tartalmaz, de a kormányzat már a látszatra sem ad, hiszen hiába vannak több mint egy hónapja fenn a fals adatok az érintett honlapon, a Fidesz kormány még arra sem vette a fáradságot, hogy törölje az élő adásban feltöltött kamu neveket.

Orbán Viktor a NERbot által generált összes e-mailcímre elküldte a hálálkodó e-mailt, amiért „kitöltöttem” a nemzeti konzultációt. Ezek szerint a válaszokat gyűjtő adatbázisból még nem sikerült ezeket törölni, és valószínű, a hivatalosan közölt 1,2 millió kitöltőbe a robot általi kitöltések is beleszámítanak

– írta a Facebook oldalán Tomanovics Gergely, aki július végén, elő YouTube-közvetítésben mutatta be, ahogy a Nerbot nevű etikus hacker számítógépes programja megállás nélkül, nagyjából tíz másodpercenként tölti ki álnevekkel a nemzeti konzultációs íveket.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá