Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Micsoda meglepetés!

A legújabb Nemzeti Konzultációt 1,4 millióan töltötték ki. Szentkirályi Alexandra Facebook-videóban ismertette a válaszadók összesített véleményét.

Eszerint a járvány utáni élet újraindítására vonatkozó kérdés kapcsán a válaszadók 96 százaléka arra voksolt, hogy „Magyarországot meg kell erősíteni” azért, hogy meg tudjunk felelni az új kihívásoknak egy veszélyesebb korban is. A kitöltők 97 százaléka úgy véli, hogy „a gyereknevelés a szülők feladata”, ahogy azt is helyesnek tartják, hogy törvény korlátozza a „kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát”.

99 százalék az egyetértés van abban is, hogy ne a családok, hanem a multik fizessenek a környezetrombolásért, vagyis ne a magyarok fizessenek brüsszeli klímaadót rezsiárak képében. A válaszadók 94 százaléka szerint fontos a magyar vakcinagyár is.

A kormányszóvivő kiemelte, hogy a kormánynak a Nemzeti Konzultációra adott válaszok irányadók, így napirenden vannak a kérdések, a döntésekről később számolnak majd be.

Fotó: Magyarország Kormánya
Fotó: Magyarország Kormánya

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá