Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szombat reggel indult az ellenzéki előválasztás, azonban országszerte arról érkeztek visszajelzések, hogy mind a személyes, mind az online voksolás akadozik.

Az Országos Előválasztási Bizottság délelőtt közölte, minden várakozást felülmúlóan nagy számban jelentek meg az előválasztáson szavazni vágyók, ez pedig szerintük a magyar demokrácia fontos sikere, ugyanakkor a szervezők számára is váratlanul nagy részvétel miatt szükség van a technikai erőforrások azonnali bővítésére.

Az Országos Előválasztási Bizottság a folyamatok áttekintése során úgy döntött, hogy a megfelelő bővítés és a szavazás zavartalansága érdekében két órára felfüggeszti a szavazást. Ebben az időszakban kerül sor a technikai háttér gyors, hatékony és biztonságos kibővítésére.

A bizottság arra kér mindenkit, hogy a mai napon, szombaton 12.00 után térjenek vissza az urnákhoz, és válasszák a számukra legkedvesebb jelölteket.

A leállás során kiesett időt a szavazás hete alatt pótolják majd.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá