Makón is házalnak a Fidesz aktivistái

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói otthonokban is meg kell állítani Gyurcsányt és Karácsonyt!

Zajlik a Fidesz aláírásgyűjtése az ellenzék ellen. A standolás mellett házról házra járnak és gyűjtik az aláírásokat a petícióhoz (amit nem tudni, hogy kinek nyújtanak majd be, lévén, hogy a Fidesz van kormányon.) Oldalunknak többen jelezték, hogy hozzájuk is becsöngettek a fideszes aktivisták, de mi magunk is tapasztaltuk: a Makói Csípős főszerkesztőjének, Bottyán Róbertnek az otthonánál is megjelentek az aláírásgyűjtők (e sorok írója az aláírás lehetőségével nem élt.)

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában arról számolt be ma, hogy már több mint 400 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz. Elmondta azt is, hogy a petícióhoz október végéig lehet csatlakozni. Úgy fogalmazott, hogy továbbra is lehetőség lesz közterületeken aláírni a petíciót, de

„most el is megyünk minden állampolgárhoz, bekopogtatunk hozzájuk, és megkérdezzük, egyetértenek-e velünk”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá