Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A kis- és középvállalkozásoknak segít az online térben is jelen lenni a szegedi székhelyű NWOLFDIGITAL. A két fiatal vállalkozó átfogó szolgáltatást nyújt a cégeknek a virtuális életben.

– Az utóbbi időkben az e-kereskedelem megnőtt, 45%-al nőtt a cégek online kereskedése. A vírushelyzet miatt több cég tanácsot kér, mi pedig látjuk, hogy problémák vannak ezen a téren – fogalmazott a Makói Csípősnek a NEUNER-WOLF Digital Solutions marketing igazgatója, Nagy Bettina. Elmondta, jelenleg hazai és külföldi ügyfeleik is vannak, zömében építőipari cégek, értékesítők, kozmetikusok, fodrászok keresik meg őket és pozitívak a visszajelzések.

Farkas Balázs operatív igazgató úgy tapasztalja, sok az összecsapott, funkcionálatlan oldal. Hosszú távú céljuk, hogy a honlapok megfeleljenek a nemzetközi trendeknek és a használhatóságnak, valamint hogy a vállalkozók a virtuális térben is úgy tudjanak működni, mint fizikálisan. Hozzátette, az online időpontfoglalás lehetősége ma már elmaradhatatlan. Úgy látja, van egyébként hajlandóság az újítások felé, de a vállalkozók saját erőből nem tudják átültetni az ötleteiket az online világba.

Meglátása szerint a létező honlapokkal a leggyakoribb problémák a nem működő gombok, kevés tartalom, széteső oldalak, nem működő aloldalak, SSL tanúsítvány hiánya, kisméretű képek.

Az NWOLFDIGITAL 2019 óta működik hivatalos formában. Fő profiljuk a honlapkészítés, marketing kampányok levezénylése, arculat készítés, közösségi oldalak kezelése. Jó hír, hogy a tanácsadás ingyenes.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá