Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Jakab Péter, a Jobbik elnöke stílszerűen a kormány mögül üzent a kormány elrántásán veszekedő Márki-Zay Péter-Karácsony Gergely párosnak: az előválasztás legfontosabb hozadéka, hogy végre a miniszterelnök-jelöltek az ország jövőjéről beszélhetnek, ezért is volt számára csalódás, hogy tegnap két sajtótájékoztatót is tartottak az ellenzéki jelöltek, de valahogy egyik sem az ország jövőjéről szólt, hanem sokkal inkább arról, hogy ki lép vissza, vagy ki nem lép vissza a másik javára. 

Felidézte azt is, hogy az egyik jelölt azt mondta, hogy ő már mindent átgondolt, és neki van a legjobb programja és ő már nem hajlandó visszalépni, mire megszólalt a másik, hogy ezt jó lenne még egyszer átgondolni, erről tárgyalni kell, miközben korábban még azt mondta, hogy hajlandó visszalépni és az utolsó pillanatban félrerántani a kormányt. 

“Annyira jó lenne, ha az előválasztás második fordulója végre nem a visszalépegetésekről, nem a pozíciók osztogatásáról szólna, hanem valóban az ország jövőjéről.

És annyira jó lenne megérteni, senkinek nem kell félrerántania a kormányt, hiszen az ellenzéki összefogás pontosan arról szól, hogy itt mindenkinek egy irányba kell kormányoznia az országot, közös program mentén, amit nem Márki-Zay Péter, nem Karácsony Gergely, nem Dobrev Klára alkot meg, hanem hat ellenzéki párt közösen”  – emlékeztette az előválasztás második fordulójában résztvevőket Jakab Péter.

Ezért arra kért mindenkit,

,,vigyázzunk az ellenzéki összefogásra”.

Egy kicsit kevesebbet foglalkozzunk önmagunkkal, kicsit kevesebbet foglalkozzunk egymással, és sokkal többet az országgal – tette még hozzá, szerinte ugyanis ha Karácsony Gergelyék így tesznek, a győzelem nem fog elmaradni. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá