Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Miután kiderült, Karácsony Gergely nem lép ringbe az ellenzéki előválasztás második fordulójában, Habony Árpád, Rogán Antal, Kocsis Máté, Gyürk András és Dömötör Csaba összeül, hogy megbeszélje a továbbiakat – állítja fideszes forrásokra hivatkozva a Népszava.

Mint arról mi is beszámoltunk, a pénteki nap folyamán a Fidesz és holdudvara prominenseit többször is szembesítették azokkal a korábbi nyilatkozataikkal, mely szerint biztos forrásból tudják, hogy az ellenzéki előválasztás színjáték, annak Gyurcsány Ferenc DK-elnök által írt forgatókönyve szerint pedig az ellenzék miniszterelnök-jelöltje pedig Karácsony Gergely lesz. Ő viszont tegnap jelentette be visszalépését.

Az új helyzet miatt a Fidesznek is új kommunikációs vonalat kell vinnie. A Népszavának fideszes források azt mondták, továbbra is a gyurcsányozás lesz a kormánypárt kommunikációs vonala. Egy másik forrásuk pedigkaraktergyilkos kampányról beszélt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá