Védjük a határt a honvédséggel!

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Fidesz képtelen megvédeni a magyar embereket a bevándorlók özönétől – állítja a Jobbik.

Hiába jelent be a Fidesz naponta újabb és újabb pótcselekvéseket az illegális migráció ellen, tegnap újabb csúcsot döntött az elfogott határsértők száma, ma pedig egy magyar rendszámú autóban ötven illegális bevándorló holttestére bukkantak – áll a Jobbik sajtóközleményében. A párt szerint ezek a tények a legfényesebb bizonyítékai az ,,Orbán-kormány tehetetlenségének.” A Jobbik úgy véli, hogy a felhúzott kerítés az adóforintok elpazarlása, a már megépült részek mentén pedig – ahogy az AP videófelvételén is látható – épp a kormány hatóságai működnek együtt az illegális bevándorlókkal.

,,Az elmúlt hónapok fideszes ötletbörzéje csak időhúzásra volt jó, napnál világosabb, hogy a Fidesz-kormány nem képes megvédeni a magyar embereket a bevándorlóktól” – áll a közleményben. A Jobbik ezért csomagot nyújtott be, melyben megoldást kínál a bevándorlás ellen. ,,A Fidesz támogassa az Alaptörvény módosítását, hogy a határt a honvédség élőerejével is megvédhessük! Támogassa azokat az indítványainkat, melyek a határt törvénytelenül átlépő személyeket nem a magyar adófizetők forintjaiból fenntartott börtönökbe zárnák, hanem kiutasítanák az országból! A kormány pedig végre egy fontos kérdésben is merjen szembemenni az EU-val: haladéktalanul függessze fel a Dublin III. egyezmény alkalmazását!”

A Jobbik szerint, ha a Fidesz nemet mond kezdeményezéseikre, akkor bebizonyosodik, hogy a kormány csak a bevándorlási probléma elodázásában, nem pedig annak megoldásában érdekelt, mert a ,,bevándorlás kérdését saját korrupciós ügyeinek elfedésére használja fel.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá