Mátó-dupla, a Makó már a harmadik

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Tegnap délután újabb győzelmet szerzett a Makói Futball Club. A megyei első osztály negyedik fordulójában a Tiszaszigetet verték meg. A csereként beálló Mátó Gergő góljaival eldöntötte a három pont sorsát. 

A huszonkettedik percben Bartucz Máté találatával szereztek vezetést a vendéglátók, ám a Tiszasziget még a szünet előtt egyenlíteni tudott Drágity Dusán góljával. A fordulás után nem változott az állás, egészen a 75. percig. Méhes Tibor ekkor küldte pályára Mátót, aki a négy perccel később 2-1-re módosította az eredményt, majd a nyolcvanharmadikban beállította a végeredményt.

A csapat zsinórban harmadik győzelmét szerezte és már a harmadik helyen áll a tabellán. A jó szereplést szeptember 12-én folytathatják Szentesen, kezdési időpont 16:30.

Makó – Tiszasziget 3-1 (1-1)
Játékvezető: Szöllősi Ferenc (Török, Samu)
Makó FC: Szalkai- Varga V.(Solymosi),Rakonczai,Varga Cs.,Bakos Á.- Horváth K.,kovács Zs.(Gilinger),Vass(Juhász J.),Bány(Kardos)-Bartucz,Vajna(Mátó G.) Edző:Méhes Tibor
Tiszasziget: Kispéter-Sipos,Kazsa,Bálint,Rutai-Pranjko,Fődi,Suhai,Drágity-Laták,Bernáth(Gallai) Edző: Johan Zsolt

Gólszerzők: Mátó G. (79′,83′), Bartucz(22′), Drágity(37′)

Sárga lap: Rakonczai(37′),Varga Cs.(49′),Solymosi (68′)ill. Fődi(75′)

Piros lap: Pranjko(75′)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá