Több mint százezren a Hagymatikumban

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Sikeres nyáron van túl a Hagymatikum Gyógyfürdő. Többször is teltházas napot zártak, a jövőre nézve pedig pozitívum, hogy a románok mellett a szerb, az osztrák és a német vendégek is egyre nagyobb számban jönnek. 

A harminchárom méteres tanmedencét már áprilisban, májusban pedig minden kinti medencét át tudtunk adni a vendégeknek a jó időnek köszönhetően. Ezen kívül minden hétre jutott egy program – értékelte a nyarat Schneitzer Beáta, a fürdő ügyvezető igazgatója. Hozzátette: a számokat most összegzik, de júliusban és augusztusban több mint százezer vendég fordult meg a makói Hagymatikumban.

A tavalyi évhez képest, idén már jelentős volt a belföldi vendégszám, főleg Budapestről és Dunántúlról jöttek, többek között a SZÉP-kártyának köszönhetően. A térségi fiataloknak a csobbanós napközivel és a kamaszbérlettel kedveskedtek, utóbbiból négyszázötvenet adtak el. A külföldi vendégek száma is meghatározó. A hármashatárt szeretnénk minél jobban kihasználni, most ott tartunk, hogy az utazási irodák által egyre több szerb fürdőző jön Makóra – mondta az igazgató, aki még elárulta, hogy az autópályának köszönhetően német és osztrák pihenni vágyók is idetalálnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá