A Makói Jobbik örül a kerítésnek

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kübekházánál már készül a gyoda 

Az elmúlt hetekben, hónapokban a szerb, kedd óta a horvát határra nehezedik óriás nyomás az illegális bevándorlók miatt. Az elmúlt napokban született egy bejelentés, mely szerint a román határra is kerítést építenek, amely egészen a Marosig tart majd. A Jobbik Makói Alapszervezete örül a döntésnek.

 

Az elmúlt napokban kiderült, hogy könnyen változtatják útvonalaikat a bevándorlók és az embercsempészek, így előfordulhat, hogy ha lezárják a horvát-szerb határt, akkor Makó felé jöhetnek – mondta Zeitler Ádám, önkormányzati képviselő, a párt helyi alelnöke ma délelőtti sajtótájékoztatóján.
Hozzátette: a kormány feladata, hogy minden állampolgárt megvédjen, a bevándorlókat az országon kívül tartsa, mindezt úgy, hogy a schengeni-övezet szabályait is betartsa, éppen ezért a helyi szervezet örül a döntésnek, hogy egészen a Maros folyóig kerítés húzódik majd a hármashatártól.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá