A Röszkén teljesítő hivatásosoknak gyűjtött a Jobbik

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szeptember közepére hirdette meg az önkéntesség hetét a Jobbik. A felhíváshoz csatlakozott a szegedi és a makói ifjúsági tagozat is.

A Röszkén dolgozó rendőröknek, mentősöknek állított össze élelmiszercsomagot a Jobbik szegedi ifjúsági tagozata, ehhez csatlakoztak a makóiak is.

Az országos program részeként a helyi szervezetek szociális otthonokat látogattak meg, ahol műsort is adtak, a bevándorlókkal ellentétben rászoruló magyar családoknak vittek ruhát és ételt, ezzel is kifejezve, hogy a család a nemzet építőköve. Lehetőségeikhez mérten támogattak kórházakat és egészségügyi intézményeket, a gyermekosztályokon például mesét olvastak a kicsiknek. Ezen kívül adományokkal és munkával segítették az állatmenhelyeket, valamint szemétszedésből is kivették részüket.

(fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá