Gábor felépülését szolgálta a sportesemény

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Vasárnap rendezték meg azt a jótékonysági tornát, amely Hacker Gábor, makói gyökerekkel rendelkező labdarúgó felépülését segíti. A sportesemény teljes bevételét Gábor és családja kapta meg.

Mint korábban beszámoltunk róla, a sportoló májusban esett össze, miközben a Fradi női kézilabdacsapatának bajnoki címét ünnepelte. Ezt követően életmentő beavatkozásra került sor, majd egy hónapra kómába esett. Szerencsére most már otthon gyógyul, naponta jár hozzá gyógytornász, masszőr, logopédus és természetgyógyász, mellette gyógyszereket és vitaminok szed.

31796664

Ezek súlyos költségek, ezért klubja, a Dunakeszi Kinizsi jótékonysági tornát rendezett vasárnap, így segítve Haki felépülését, rehabilitációját. Emellett működik egy számlaszám, melyre folyamatosan várják a segítséget: Apátfalvi SC 56900123-10019243. Közlemény: Hacker Gábor rehab.

15669775

 

A tornát egyébként Hacker Gábor Barátai nyerték, második lett a Vasas, harmadik a Ferencvárosi Futball Club, negyedik a rendező Dunakeszi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá