Andy Vajna vett egy minisztériumot Rogán Antalnak?

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Érdekes fejleménye a hazai politikának, hogy a kaszinómutyi nyertesével, az offshore-lovag Andy Vajnával köztudottan jó kapcsolatot ápoló Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetiroda néven önálló tárcát kap – írta közleményében Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A nemzeti ellenzék parlamenti képviselője közleményében arra emlékeztet, hogy a lépés a súlyos feszültségekkel terhelt Fidesz belharcainak frontvonalaira világít rá: a Miniszterelnökséget vezető miniszter így már nem lesz felelősségre vonható nyílt ellenlábasának lépéseiért, ugyanakkor Rogán Antal nem beosztottként, hanem mondvacsinált miniszterként került hivatalosan is Orbán Viktor közelébe.

Az intézkedés révén Orbán Viktornak így már két második embere is lesz – olvasható Hegedűs Lorántné közleményében -, viszont az olcsóbb és takarékosabb állam terve továbbra is csak egy fideszes hazugság marad.

A Jobbik előre érdeklődik, mi a kormány és a miniszterelnök terve Rogán Antal másik két barátjával: mikor nevezik ki Andy Vajnát kaszinó- és médiafelvásárlásért felelős miniszterré, valamint Habony Árpádot életművészügyekért felelős miniszterré?

(alfahír.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá