A makói Volkswagenes kitart a márka mellett

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint ismert: óriási botrány robbant ki az Amerikában eladott dízeles Volkswagenekkel kapcsolatban. Lóczi Gábor, a makói VW-konszern találkozó szervezője szerint a többi gyártónál is előfordulhat ilyen, ő pedig továbbra is marad a német márka mellett. 

55801220

Közel félmillió autót érinthet az a szoftveres trükközés, mellyel a tesztek idejére bekapcsol a járműben található szennyezést visszafogó rendszer. Lóczi Gábor szerint a konkurencia harc is közrejátszott. – Biztos, hogy a dízelekkel nehéz tartani az előírásokat, de a többi gyártó is csinál valamit, ha nekik is ehhez kellett nyúlniuk – mondta.

A VW csoporthoz tartozik az Audi, a Seat, a Škoda, a Bentley, a Bugatti, a Lamborghini, a Porsche, a Ducati, a Scania és a MAN. A cég vezérigazgatója lemondott, valamint a Skodáknál is elkezdtek vizsgálódni. ,,Das Auto” – zárta gondolait a témában kapcsolatban a VW-őrült Gábor, utalva arra, hogy ő továbbra is bízik a márkában.

FRISSÍTÉS: a BMW X3 is elhasalt az emissziós mérésen, a százalékos eltérés jelentősebb volt mint a VW-nél.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares