Így nézheti eltűnt tévécsatornáit újra

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az elmúlt napokban kígyózó sor állt a Telekom makói irodájában, mindenki az eltűnt kábeltévé csatornái miatt érdeklődött. A megyében szeptember 15-én lekapcsolták az analóg sugárzást, a megoldás egy új tévé vagy egy átalakító beszerzése. 

81084211 27500837

Több helyen olvasni, hogy egy átalakító ingyen jár azoknak, akiknek eltűntek a csatornái, ám ez csak részben igaz. Azok kapnak egy darabot díjmentesen, akik az analóg alapszolgáltatás előfizetői – tudtuk meg a Telekom munkatársától. Egy konverter ára egyébként 9.000 forint, egy háztartás maximum kettőt birtokolhat.

Az elmúlt napok rohama miatt az üzletben kifogyóban van az eszköz, ezért célszerűbb a szolgáltató honlapjáról megrendelni. Az átalakító kapcsán még fontos megemlíteni, hogy SCART csatlakozóval lehet a televízióval összekötni.

A Makói Városi Televízió 2013-ban indította el digitális sugárzását. A napokban új frekvenciára kerültek, egy keresést követően látható az adásuk, akárcsak az országos közszolgálati televízióké.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá