Száztíz kilométert tekertek

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kerékpáros teljesítménytúrát szervezett a ContiTech Fluid Sportegyesület. A bátrabbak száztíz kilométert teljesítettek, de volt aki huszonnégyet tekert le. 

Makó-Apátfalva-Makó vagy Makó- Apátfalva-Pitvaros-Tótkomlós-Vásárhely-Makó. E közül a két táv közül választhattak a Tekerj velünk! elnevezésű kerékpáros teljesítménytúra résztvevői. – Már jó ideje biciklizünk, különböző túrákon veszünk részt, így jött az ötlet, hogy mi is szervezzünk egyet – mondta Köteles Sándor. Az útvonalat már korábban letesztelték, tavasszal végigmentek rajta.

A huszonhárom induló között voltak nők, férfiak és gyerekek is. – A nagy szélt leszámítva kedvező időjárás volt, Csanádpalotáig jó úton mentünk, Békés megyéhez közeledve egyre rosszabbodott – árulta el Vancsó László a túra körülményeit.

A kétkerekűekkel 8 és 10 óra között rajtoltak, volt aki háromnegyed kettőkor még az utakat rótta.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá