Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Elszenvedte első vereségét a Makó FC a megyei első osztályú bajnokságban. A mórahalmi 0-2-vel a harmadik helyre csúsztak vissza a tabellán. 

Úgy nézett ki, hogy gól nélküli döntetlennel mennek el szünetre a csapatok, ám a korábbi makói kedvenc, Magyar György a 45. percben beköszönt, 0-1 volt a félidei állás. A szünetben Mátó Gergőt és Palotás Patrikot is beküldte Méhes Tibor vezetőedző, majd Juhász Jónás és Gilinger Márk is beállt, de nem tudott megújulni a csapat, sőt a 80. percben Dalibor Crkvenjakov is gólnak örülhetett, beállítva ezzel a végeredményt.

Mórahalmi VSE – Makó FC 2-0 (1-0)
Mórahalom: Ótott-Kovács – Bokányi B. (Crkvenjakov 55′), Szücs, Bokányi R., Zámbori (Király 73′), Zsoldos, Mészáros, K. Tóth (Varga K. 82′), Szalma (Németh 69′), Magyar (Pócs D. 86′), Pócs T. Játékos-edző: Magyar György
Makó: Szalkai – Varga V. (Palotás 46′), Rakonczai, Czebe, Kovács Zs., Solymosi, Bány (Kardos 82′), Horváth K. (Giligner M. 69′), Bakos Á., Vass (Juhász 64′), Vajna (Mátó 46′) . Vezetőedző: Méhes Tibor

Gsz.. Magyar 45′, Crkvenjakov 80′.
Sárga: Pócs 75′, Crkvenjakov 86′ ill. Horváth K. 30′, Rakonczai 63′, Kovács Zs. 71′, Solymosi 88′.

(fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá