Makón gyűjt infót a Központi Statisztikai Hivatal október 10-től

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A KSH önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre 2015. október 10-től 2015. november 30-ig. A kutatás témája: A Miben élünk? – Lakásviszonyok, 2015. Az összeírás átfogóan vizsgálja a háztartások lakáshelyzetét, a lakóépületek minőségét, felújítását, a háztartások lakással való elégedettségét, költözéseit és lakásváltoztatási terveit.

16924035

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft. igazolvánnyal, illetve  megbízólevéllel ellátott kérdezői végzik. A felmérésben részt vevő háztartások címét véletlenszerűen választották ki, az e háztartásokban élők számára a válaszadás önkéntes.

Az adatfelvétel kizárólag statisztikai célból történik, az adatok csak összesített formában kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeljük, azok mások számára nem hozzáférhetők. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek  megfelelően járnak el.

A lakosság és az önkormányzat részére munkanapokon 8.00 és 16.30 óra között a 06 80 200 766 telefonszámon és amibenelunk@ksh.hu e-mail címen adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtések módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá