Csak a gól hiányzott

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Egy olyan vasárnapi találkozón van túl a Marosmenti Utánpótlás Futball Club női csapata, melyen egyenragú ellenfelei voltak a Csengelének, ám nem tudtak a kapuba találni és vereség lett a vége.

A helyzetek megvoltak, bátran, labdaszerzésre törekvő játékot mutattak be a lányok, de a befejező lövések suták, gyengék voltak, vagy éppen túl erősek. A másik oldalon szinte minden lövés megtalálta a kaput és vagy szerencsével hárított a kapus, vagy gól lett az eredmény.

82850852

Tény, a hazai csapatnak nincs egyelőre magabiztos kapusa, míg a másik oldalon egy rutinos kapus védte a ketrecet. A védelem közepén Fletan Beatrix újra kiemelkedő volt, s rendkívül jól segített hátul és segítette az előre játékot is. Talán neki lenne meg az a lövőerő ami hiányzott most a csatár(ok)ból. Középpálya szélén Szabó Molli remekül helytáll, Bódi Tündi is, voltak biztató megmozdulásaik. Papdi Patricia Elmó az első játékrészben a kapuban, majd a pályán is nagyot alkotott, s maradandót csak azért nem, mert két lépésről a ziccert sikerült kapu fölé bombázni.

Mi pedig kaptuk a gólokat…  az elszántság, az akarat és a szív megvan, már csak egy kicsit több erő, s a labda a kapuba talál!

(Hajdu Szilárd)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá