Figyelem! Áramszünet lesz Makón!

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az EDF DÉMÁSZ előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog jövő hét hétfőn, október 12-én.

Berendezéseinket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak kell tekinteni. Aggregátor használata kizárólag a társaságtól előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet. Amennyiben saját vagy bérelt aggregátort kíván alkalmazni, az áramszünetet megelőzően legalább 5 nappal elektronikus levélben ezt jelezni kell a „hozzaferesi.iroda@edf.hu” e-mail címen, melynek tárgya “Aggregátor használat” legyen. Levele tartalmazza az Ön nevét, telefonos elérhetőségét, továbbá azon felhasználási hely címét és 0400-val kezdődő 10 jegyű azonosítóját, ahol aggregátorozni kíván!

Október 12.-én 08:00 – 16:00 óráig az alábbi területeken lesz áramkimaradás:
Petőfi utca 15,18-22; Ráday utca 1-57,2-44/B;

Rákóczi utca 1,2-6; Simonyi utca 1-3,2-6;

Szigligeti utca 1; Szirbik Miklós utca 1-11,14-24;

Templom köz 6-8;

Új utca 1-27,2-32.

(fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá