Köszöntik az őszt Ambrózfalván

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Őszköszöntő fesztivált rendeznek szombaton Ambrózfalván. A kicsik népi játékokkal köthetik le magukat, a felnőttek fórumra és operett előadásra ülhetnek be, délben pedig mindenkit közös ebédre várnak.

Tíz órakor kezdődnek a programok az ambrózfalvi faluháznál. A legfiatalabbakat kézműves foglalkozással, népi játékokkal, íjászattal és gyermekjátékokkal fogadják. Addig az ebéd is elkészül, melyet a tervek szerint fél egykor tálalnak a jelenlévőknek.

Tizennégy órától Toroczkai László, ásotthalmi és Sinka Imre, békészentandrási polgármester tart tájékoztató fórumot az érdeklődőket, majd a programokat Szabó Cintia operetténekes előadása zárja.

Az október 10-i, szombati fesztivál házigazdája a településen jól ismert, óvodapedagógusként dolgozó Farkasné Havrán Ildikó Piroska lesz.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá