Visszalépett a független (fideszes) polgármesterjelölt Ambrózfalván

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az egy évvel ezelőtti választásokon még Fidesz színekben induló, most azonban független Borka Eleonóra visszalépett a polgármesterjelöltek sorából, a szintén független, de Fidesz által támogatott Csirik László javára. Közben azt kéri, hogy ne a pártos indulókra, hanem a függetlenekre szavazzanak vasárnap. 

Döntését levélben tudatta az ambrózfalviakkal, melyet eljuttatott a postaládákba. Szerinte ,,összefogásra” van szüksége a településnek, mert ,,pártpolitikai érdekek kereszttüzében a leszakadást választja”. Mint írja: ,,tapasztalatnak és helyi érdekeknek kell érvényesülnie” és ez alapján a Fidesz-támogatott, jelenlegi alpolgármester Csirik László alkalmas egyedül.

Csiriken kívül függetlenkén indul Bartos János, a Munkáspártos Budai László és a Jobbikos Farkasné Havrán Ildikó Piroska.

Tudomásunk szerint a Munkáspártnak nincs az országban polgármestere, ám a Jobbikos vezetésű települések látványos fejlődésnek indultak. Békésszentandráson megszűnt a munkanélküliség, Ásotthalmon a mezőőrséggel védték meg a határt még a katonák bevetése előtt (bővebben itt), Tiszavasvári 449 millió forintos forráshoz jutott, Gyöngyöspata szinte minden állami pályázatot megnyert, Monorierdőn pedig nőttek az iparűzési adóbevételek (bővebben itt).

Borka Eleonóra szerint ,,határozott döntésekre van szükség ahhoz, hogy fejlesztési pénzek érkezzenek a térségbe”, ám, mint az előzőekben olvashattuk, bőven jutnak forrásokhoz az ellenzéki települések és egyébként is bűncselekménynek számít közpénzeket pártszimpátia alapján osztogatni.

Az időközi polgármester választásra vasárnap kerül sor, szavazni reggel hattól este hétig lehet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá