Már készül 2019-re a makói Jobbik

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Január óta zajlik fiatalok képzése a Jobbik Makói Alapszervezeténél. Nem elsősorban politikáról esik szó, hanem hogy hogyan épül fel az önkormányzat, hogyan üzemelnek az intézmények, hiszen a későbbiekben előfordulhat, hogy szerepet kapnak ezek működésében. 

s58390445

– 2019-re kerestünk, keresünk képzett, jó kiállású, értelmiségi fiatalokat, akik képviselőként indulhatnak, vagy az apparátus munkáját segíthetik, ha választást nyerünk – összegezte az utánpótláscsapat lényegét Orosné Spák Hedvik, aki a fiatalok képzéséért felel a makói Jobbiknál. Orosné – aki egyébként nem párttag, – korábban pedagógusként dolgozott, sok fiatalt ismer, így testhezálló a feladat. – Jelenleg öt fős a mag, sajnos több olyan személy is van, aki lelkes, de iskola és munka miatt nem tud annyi foglalkozáson részt venni, amennyin szeretne – árulta el.

A jelentkezés önkéntes, az érdeklődők nem lesznek párttagok és kötelezettséggel sem jár a részvétel. – Legutóbb előterjesztésekről és határozatokról beszélgettünk. Bár ezek komoly témák, mégis kellemes légkör uralkodik, hiszen egy jó társaság alakult ki – fogalmazott.

Orosné Spák Hedvig szerint az a legnagyszerűbb az utánpótláscsapat tagjaiban, hogy mindenki alkalmas valamilyen feladatra. Mint megtudtuk, van köztük pénzügyes, jogászhallgató, műszaki szakember és vállalkozó is. – Az elkövetkezendő évek feladata, hogy megtaláljuk ki milyen feladatra a legalkalmasabb, amennyiben megnyerjük a választást – zárta gondolatait.

(fotó: archív)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá