Nagy tervek a Munkáspártnál

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A térségbe látogatott ma Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke. A párt nagy reményekkel indul 2018-nak. Egyelőre kíváncsian várják a vasárnapi ambrózfalvi polgármester választás eredményét, hiszen van indulójuk. 

81923463 84710094

Éves makói látogatásának tett eleget ma reggel Thürmer Gyula. A Munkáspárt elnöke elmondta, hogy a következő választásokra mindenhol szeretnének jelöltet állítani. Tudják, hogy a Csongrád megyei négyes körzetben nem lesz könnyű sikert elérni, de ,,szeretnék nehéz helyzetbe hozni Lázár Jánost”. – Van igény a Munkáspártra, mert az emberek csalódtak az ún. baloldali pártokban – jelentette ki. Thürmer szerint az egészségügyre és az oktatásra több pénzt kellene adni, a gazdagoknak pedig 40%-os adót kellene fizetnie.

Szabó Jenőné, a párt megyei elnöke bemutatta az ambrózfalvi polgármesterjelöltet, aki betegség miatt nem tudott részt venni a sajtótájékoztatón. Mint elmondta, Budai László 36 éves, képzettségét tekintve szakács, felszolgáló és informatikus. – Nőtlen. Ha nyer, a községbe költözik Szegedről – árulta el Szabóné.

A jelenleg 1%-on mozgó pártnál keresik az alkalmas személyeket, akik a munkásokat tudják képviselni, így harcba szállva a parlamenti választásokon. A tájékoztatón elhangzott, hogy a korábbi választásokkal ellentétben 2019-ben lesz polgármesterjelöltjük Makón.

A munkáspárti politikusok makói látogatásuk után Magyarcsanádra, Nagylakra és Ambrózfalvára utaztak, 14 órától pedig lakossági fórumot tartanak Pitvaroson.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá