Nem dobott gólt Papp Krisztián

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az elmúlt fordulókban 8,5-ös gólátlaga volt meccsenként a makói Papp Krisztiánnak – a Mezőtúr ellen nem tudott betalálni, ez is hozzájárult a vereséghez.

A CONTITECH Makói KC a fontos rangadón idegesen és pontatlanul játszott. A rutinos vendégcsapat fizikálisan felülmúlta a hazai csapatot, főleg a vendégek beálló játékát nem tudták hatástalanítani.

A továbbiakban rendezni kell soraikat, ellenkező esetben a csapat nem tudja elérni az előre meghatározott céljaikat a bajnokságban.

NB.II.  Délkeleti, férfi kézilabda
CONTITECH Makói KC – Mezőtúri AFC 23-26 (11-10)
Vezette: Horváth Zsolt, Simó András

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Avramov kapus, Papp D. 4 gól, Kiss A. 4 gól, Sárosi ,Papp K., Veréb , Árokszállási 4 gól.
Csere: Patakfalvi kapus, Kovács M. 1 gól, Kander, Sóti, Vikor 1 gól, Engi, Csányi G., BAGDI 9 gól, Szilágyi Z.

Gera Norbert edző: Minél hamarabb ki kell másznunk a saját magunknak ásott gödörből! Meghatározó játékosok sora betlizett megint, amit nem bír el a csapat.

A junior mérkőzésen:

CONTITECH Makói KC – Mezőtúri AFC 18-21 (11-12)

(fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá