Bojkott portálunk ellen?

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

,,Érdekes” beszélgetések résztvevője volt portálunk főszerkesztője, Bottyán Róbert. Tegnap dr. Sánta Sándor önkormányzati képviselő, ma Badicsné Szikszai Zsuzsanna múzeumigazgató és Karsai Ildikó kulturális referens mondta, hogy nem nyilatkozhat a Makói Csípősnek. 

Tegnap sorra kerestük fel telefonon az önkormányzati képviselőket, mert portálunk évértékelőt szeretne készíteni a városatyákkal, egy évvel választások után. Marosvári Attilán kívül mindenkit elértünk, mindenki azt mondta, hogy semmi akadálya. Utoljára dr. Sánta Sándort kerestük fel, aki azt mondta, hogy önkormányzati utasításra nem adhat interjút, térjünk rá később.

A mai napon a múzeumban jártunk (kapcsolódó cikkünk itt), ahol Badicsné Szikszai Zsuzsanna múzeumigazgató és Karsai Ildikó kulturális referens tájékoztatott, hogy nem nyilatkozhatnak nekünk. Ezt követően egy pedagógus közölte, hogy a KLIK-től sem adhat interjút portálunknak senki.

Reméljük, hogy nem az ötvenes évek mélységeinél tartunk és csak félreértések sorozatáról volt szó, bár ezek elég egyértelmű utalások voltak…

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá