dr. Buzás Péterrel értékelt évet a DK

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Zártkörű, meghívott vendégeknek rendezett évértékelőt a Demokratikus Koalíció makói szervezete, melyre meghívták az MSZP helyi elnökségét is.

26488688 79165837

Az elmúlt egy év eseményeiről beszéltek és a DK negyedik születésnapját is ünnepelték ma este a párt szimpatizánsai, valamint az MSZP makói vezetése. – Makó és Apátfalva egy éve elesett, azok akik a változást akarták csalódtak, személyesen szokták nekem elmondani – kezdte tájékoztatóját Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke. – Minden narancssárga, például az önkormányzati újság is, pedig Makó színe a piros-kék – folytatta.

Szerinte méltatlan dolgok történtek a választások óta. – A fürdő vezetésébe nem nyúltak bele, de egy igazgatótanácsot odaraktak; megszűnt a diákönkormányzat; elvitték az ellenállás jelképét, a Ságvári szobrot; a Vízmű-ügy csak a káosz elfedésére szolgál – sorolta.

Gondolatait azzal zárta, hogy ők is hibáztak, mert hagyták, hogy ez történjen, valamint ,,Makót, de Magyarországot is az érdekek mozgatják”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá