A rendőrök is segítik az emlékezést

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Fokozott jelenléttel készül a rendőrség a hétvégére Csongrád megyében is. A cél a sírkertekbe érkezők segítése, valamint a bűncselekmények megelőzése. 

A rendőrök a polgárőrökkel együttműködve megyeszerte fokozottan ellenőrzik a temetőket és azok környékét, segítik a sírkertbe érkezőket. A rendőrség kéri, hogy aki teheti – a megnövekvő autós forgalom miatt – a közösségi közlekedést vegye igénybe. Az egyenruhások a sok látogatót vonzó temetők környékén folyamatos jelenlétet biztosítanak.

Makón a Kálvária utcai, a Verebes utcai és a Tulipán utcai sírkerteknél kell megnövekedett forgalomra számítani.

Az ünnepre a bűnelkövetők is készülnek. A rendőrség kéri, hogy az autóban látható helyen értéket ne hagyjanak, parkoláskor a járműket zárják le, az ablakokat húzzák fel. A temetőkben értékeiket ne hagyják őrizetlenül.

Amennyiben mégis bűncselekmény áldozataivá válnak, forduljanak bizalommal a temetők környékén ott szolgálatot teljesítő egyenruhásokhoz, vagy hívják a bármelyik hálózatból ingyenesen elérhető 112-es segélyhívószámot.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá