Ötvenöt percig bírták

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makóiak alaposan felkészült a Kunszentmárton ellen, de minden igyekezet ellenére sajnos nem tudták megszerezni a győzelmet a folyton reklamáló hazaiakkal szemben, akik minden segítséget megkaptak a játékvezetőktől. 

Kunszentmárton KSK – CONTITECH Makói KC 29-25 (15-13)
Vezette: Hirth György, Őry István

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: AVRAMOV kapus, Nagy D., Papp D. 3 gól, Kiss A., Sárosi 4 gól, PAPP K. 11 gól, Veréb 2 gól.

Csere: Patakfalvi kapus, Tóth M., Vojkovics, Sóti, Harcsás, Vikor 1 gól, Nagy L. 1 gól, Bagdi 2 gól, SZILÁGYI Z. 1 gól.

Gera Norbert edző: Kunszentmártonra a vendég csapatok nem nyerni szoktak menni, azonban nekünk 55 percig reális esélyünk volt erre. A végjátékot a rutinos hazaiak azonban jobban lehozták. Tavasszal ugyanez a játékvezetői páros hagyott bennünket nyerni, de sajnos ” csak egyszer volt Budán kutyavásár”. Játékosaim a vereség ellenére a nagy ellenszélben minden dicséretet megérdemelnek.

A Makó 3-1-3-as mérleggel a hetedik helyen áll. Legközelebb jövőhét vasárnap lépnek pályára, akkor a XVI.kerületi KMSE érkezik az Erdei János Városi Sportcsarnokba.


Junior mérkőzésen: Kunszentmárton KSK – CONTITECH Makói KC 25-23 (4-11)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá