Lázár feat. Polt: Szétlopták, ellopták és szétcsalták

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Zárja a hetet az elmúlt 25 évet két percben összefoglaló zseniális hip-hop himnusszal Lázár János és Polt Péter előadásában! 

A mestermű szövegét napra pontosan egy hónappal ezelőtt rappelte fel Lázár János az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságának ellenőrző albizottságának ülésén. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ekkor mondta azóta már szállóigévé lett szavait, amelyek szerint: azért nem fogja az állam a tulajdonában tartani a több mint 380 ezer hektár termőföldet, mert “amikor egy szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes kormány van, akkor pedig a fideszes menedzsment lopja szét”. Szerinte az állami gazdaságokat az elmúlt évtizedekben “szétlopták, ellopták és szétcsalták”.

A Jobbik örömmel fogadta a fideszes politikus beismerő vallomását és Magyar Zoltán, a párt agrárpolitikusa  egyből a legfőbb ügyészhez fordult. A fideszes korrupciógyanús ügyekben tett feljelentéseket futószalagon visszadobó, szűk szavú Polt Péter és a szabad szájú vásárhelyi gangsta, Lázár János drámai párbeszédének gyümölcse ez az opus. (A háttérben diszkréten fel-felcsendülő Keresztapa filmzenéért külön hódolat jár az alkotóknak!)

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares