Kiszomborig jutott a lopott luxusautó

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Huszonnégy óra alatt újabb két nagy értékű autót foglaltak le a rendőrök Csongrád megye határátkelőhelyein. Az egyik jármű értéke meghaladja a 18 millió forintot, a másiké az 5 milliót.

A Kiszombori Közúti Határátkelőhelyen egy bolgár állampolgár jelentkezett kilépésre november 9-én 10 óra körül. A férfi tréleren, egy Mercedes C200-as járművet szállított. Az ellenőrzés során a határrendészek megállapították, hogy a csaknem 5 millió forintot érő jármű szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a belga hatóságok körözik. Az autót a rendőrök lefoglalták.

64525088

A Röszke Autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre november 10-én 10 órakor egy osztrák férfi egy német honosságú AUDI SQ5-ös gépkocsival. Az adattári ellenőrzés megállapította, hogy a mintegy 18 millió forintos autó lefoglalását a német hatóságok elrendelték. A magyar nyomozók ezt az autót is lefoglalták.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá