Hangos aknafedők, úthibák, járdahiány – lakossági fórumok Makón

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az elmúlt napokban fórumokon hallgatta meg a lakók problémáit az önkormányzat. Három különböző körzet, de a gondok hasonlók. 

05210597 58570644

Hétfőn este a Szikszai György Református Általános Iskolában találkozott a makóiakkal Kádár József (Fidesz) képviselő. Elhangzott: újvároson csatornázás és járdaépítés utáni problémák léptek fel, valamint az úton található aknafedők hangosak, ha rámegy egy jármű.

Marosvári Attila (PSZM) kedden a Megyeház utcai nyugdíjasklubban tartott fórumot. Szóba került a Nagyér sétány állapota, úthibák, valamint hogy egy szórakozóhellyel van a legtöbb gond és az este kóborló kutyákkal.

A Munkás utcai idősek klubjában Gáspár Sándor (MSZP) hallgatta meg a Vertán-telepiek gondját-baját. Itt is találhatók út- és járdahibák, szennyvízcsatornázás utáni kellemetlenségek, csapadékelvezető árkok hiányoznak és fák ágai veszélyeztetik a villanyvezetékeket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares