,,Nem kell szednem gyógyszert a reumámra”

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Dél-Koreában kifejlesztett termo akupresszúrás masszázságy segíti a makóiak egészségügyi problémáit. A sárga üzletház emeletén található egészségcentrumban megoldódnak a mozgásszervi, bőrbetegségi, csontritkulásos bajok. 

Terhes nőknek, frissen műtötteknek, agyműtötteknek és pacemakerrel rendelkezőknek nem ajánlott a masszázságy, rajtuk kívül bárki járhat kezelésekre, akiknek gerinc bántalmai vannak, belső gyulladása, asztmája, vagy csak az immunrendszerét szeretné erősíteni. – Fény- és hőterápiás, masszázs, illetve akupresszúrás hatása van – mondta Bartók Ferencné, az egészségközpont tulajdonosa.

A páciensnek mindössze annyi dolga van, hogy felfeküdjön az ágyra és lazítson. – Tíz éve járok heti rendszerességgel, könnyebb a mozgásom a problémáim pedig nem romlottak – árulta el a nyolcvan éves Gáspárovics Lajosné, akit annak idején a fia íratott be először. A makói nyugdíjas elmondta, hogy a reumájára nem kell gyógyszert szednie, a házkörüli munkákat pedig ő látja el.

A mi fájó pontjainkat is megtalálta

Mire odaértünk, már bemelegített ágy fogadott; táska, pulóver, cipő le és irány a matrac. Ennek fő része a gerincoszlopot masszírozta, a masszírozó fejek illeszkedtek a csigolyákhoz. Meg is talált gyorsan két helyet, ami problémás. Gabika néni szerint a derekánál mindenkinek szokott ilyen lenni, a lapockánál pedig a sok számítógépezés miatt alakult ki. Ez van. Található egy külső kezelőfej is, ezt a vállunkon alkalmaztuk. A negyven perces kezelés villámgyorsan eltelt.

Az egészségcentrum megbeszélés alapján tart nyitva, időpontot személyesen, vagy 30/915-3546-os telefonszámon lehet kérni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá