Ötödik helyen zártak a makói baseballosok

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Érdi első és makói ötödik hellyel véget ért a Little League Senior bajnokság 2015-ös szezonja. Csapatunk abszolót újoncként most még nem tudott labdába rúgni a sok éves rutinnal rendelkező ellenfelek ellen, de tapasztalatszerzésnek kiváló volt egy erős mezőnyben végigdolgozni a tanulóévet. 

A bronzéremért vívott csatában az elődöntő két vesztese mellé mi is csatlakoztunk, de előbb a Jászberény, majd a Diósd ellen is vereséget szenvedtünk.

A Makó Beavers összesen 14 mérkőzést játszott a Senior bajnokságban, ezalatt összesen 15 játékos lépett pályára: Baranyi Bence, Békési Bella, Eiler Máté, Kiss Gergő, Králik Attila, Kupecz Annamária, Latorczai Levente, Maireisz Tímea, Martinusz Dávid, Rácz Krisztina, Sipos Bence, Szebeni Eszter, Takács Ádám, Tapasztó Dávid, Varga Martin.

Ez volt tehát a nyitó év, a következő szezonnak már sokkal nagyobb elvárásokkal fog nekivágni a csapat.

(www.makobaseball.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares