Az NB2-es U17 négyet, a megyei U19 hét gólt lőtt

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 3 perc

Az elmúlt napokban lejátszották  soros bajnokijukat a Marosmenti UFC labdarúgói. Az U14 és U15-ön kívül mindenki pontokkal gazdagodott. 

Már csak ‘”DAFC-ból” is nyertek

Csütörtökön pótolta elmaradt találkozóját a MUFC U19 a DAFC ellenében. A legutóbbi találkozója a két csapatnak igen kalandosra sikeredett, hiszen a lefújást megelőző pillanatokban megszűnt a pálya világítása. Ennek ellenére a pont az akkor már 4:1 arányban vezető makói fiúké lett. S bár nem könnyen, de csütörtökön Szegeden is sikerült győznie a csapatnak!

Déli Aprók UFC Szeged Egyesület – MUFC 0-2 (0-0)
U-19 II. osztáy
Gsz.: Bartucz 63′, Vass 75′.

Fantasztikus pontszerzés!

Remek mérkőzést hozott a makói és a gyulai 19 évesek összecsapása. A mérkőzés elején Vass András tökéletes szabadrúgás góljával szereztünk vezetést. Ezt követően a vendégek magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, s bizony nagyon kellettek Oravecz Bence óriási bravúrjai ahhoz, hogy az egy gólos előny a félidőre megmaradjon.

A második játékrész közepén a fáradó, de lelkesen küzdő fiúk kapituláltak, így egyenlített a gyulai gárda. De hogy ezen a napon micsoda tartása volt a csapatnak azt jól mutatja, hogy egy remekbe szabott kontrából Vass András lógott meg a jobb szélen és remek beadására tökéletesen érkezett Vajna Martin. Sajnos nem sikerült a nagyobb bravúr, mert a 85. percben egy védelmi megingást követően egyenlíteni tudtak a vendégek.

Óriási csata fojt a pályán, s be kell látni, azok a gyerekek akik több fronton kell hogy helytálljanak, nagyon elfáradnak és ezért is értékes ez az egy pont! Minden elismerést megérdemelnek a srácok, hiszen megalkuvást nem ismerve hajtottak, küzdöttek vagy ahogyan mondani szokták “kúsztak-másztak”!

MUFC – Gyula Termál FC 2-2 (1-0)
U-19 II. osztály Dél-Kelet
Gsz.:Vass 9′, Vajna 74′, ill. Korcsok 63′, Gyöngyösi 85′.

Egy félidőnyi jó játékkal, győzelem

A makói utánpótlás 17 évesei a gyulai csapatot fogadták. Az első játékrészben remekül, szemre is igen tetszetősen játszottak a fiúk, s ennek meg is lett az eredménye. Bány Bence pazar emeléssel juttatta vezetéshez a csapatot a 28. percben. Majd jöttek az újabb csodás gólok, először Dávid Molnár csukafejessel vette be a gyulai kaput majd Czebe Ádám tekert okosan a jobb felsőbe, igaz kicsit beljebb segítette a labdát a gyulai kapus.

A második játékrészben aztán a fiúk elaltatták magukat, s a gyulaiak először szépítettek, majd büntetőt hibáztak. Végül a csereként beállt Beke Dániel fejelt még egy makói gólt.

MUFC – Gyula Termál FC 4-1 (3-0)
U-17 II. osztály Dél-Kelet
Gsz.:Bány 28′, Molnár D. 32′, Czebe 34′, Beke 88′, ill. Papp Á. 66′.

Az UTC sem állta útját csapatunknak

Szombat délben a makói fiatalok újabb győzelemmel erősítették meg a tabellán elfoglalt második helyezésüket. A magabiztos sikerből két-két góllal vettek ki részét Pipicz Barnabás és Farkas Dániel, egy találattal Rudisch Ferenc, Pozsár Áron valamint Bakos Tamás.

UTC – MFC 2-7 (1-4)
U-19 Csongrád megye
Gsz.: Szerdahelyi 22′ 70′, ill. Pipic 5′ 59′, Rudisch 20′, Pozsár 39′, Farkas 43′ 77′, Bakos 83′.

Nem sok hiányzott a pontszerzéshez

L-IT SZEAC – MUFC 2-1 (2-1)
U-15 II. osztály
Gsz.: Tarjányi 11′, Holcsik 29′, ill. Zoppé 17′.

Mórahalmon maradtak a pontok
L-IT SZEAC – MUFC 4-0 (3-0)
U-14 II. osztály
Gsz.: Gera 2′, Csehó 16′, Vincze 28′ 69′.

(Hajdu Szilárd)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá