Látvány-koszorúkészítés

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Adventi díszeket készítenek a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola dísznövénykertészei, virágkötői. A termékeket bárki megvásárolhatja, a befolyt pénzt jótékony célra fordítják. 

84385986 52345269

Hagyománynak számít az iskolában, hogy a karácsony közeledtével koszorúkat, ajtó- és asztali díszeket készítenek a tanulók, ez idén sincs másképp. – Ez egy lelki készülés, ráhangolódás a karácsonyra – árulta el Andruskóné Molnár Ibolya, az intézmény oktatója. Az elkészült munkákat kedden és szerdán meg is lehet vásárolni 8-15 óra között az aulában.

Látványos dolognak számít, hogy a diákok ott helyben, a fürkésző tekintetek előtt alkotnak. – 30-45 perc egy nagyobbat összeállítani. Örülök, hogy van ilyen lehetőség, nem annyira könyvből, hanem inkább gyakorlat alapján tanuljuk meg a fortélyokat – mesélte Fulai Anita. Hozzátette, a legfontosabb, hogy tartós legyen, ne essenek le az elemek a koszorúról.

A díszek 600-800 forint között mozognak, az adventi koszorúkat 1500 forint körül árulják.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá