Kávéval festi a képeket

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Tavaly tavasszal kezdte a kávéfestés művészetét Kajáriné Kádár Valéria Katalin. A különleges munkákból ma nyílt kiállítás a könyvtárban. 

79824800 49159254

Bárdi Andreától először a grafittal, majd az ecsettel való technikát tanulta meg Kajáriné Kati, aki szerint az előbbivel egyszerűbb dolgozni, de most már nem cserélné el a munkaeszközét. A képeket főleg éjszaka készítette. – Volt, hogy éjfélkor elkezdtem festeni és akár hajnali ötig is csináltam – mesélte.

A kezdetekkor két hét alatt készült el egy kép, mára ez az idő rövidebb lett. Szerinte nem nehéz az árnyalatokat ábrázolni, ,,meg kell látni, hogy hol sötétebb, hol világosabb a kép”. Saját alkotásai közül kettő kedvence van, az ,,Áldás” és a ,,Legnagyobb csoda”. – Mindkettő a gyermekvállalásról szól. Előbbi a várandóságot mutatja be, utóbbinál pedig már megtörtént a születés – jellemezte képeit az alkotó.

Kati egyébként makói, élelmiszermérnöki végzettséget szerzett; jelenleg rokkantnyugdíjas, legutóbb üzletvezető volt egy szupermarketben.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá