Dr. Lukács Levente a Vásárhelyi Járásbíróság új elnöke

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Dr. Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke dr. Lukács Leventét 2015. november 15-i kezdő időponttal hat év időtartamra 2021. november 14. napjáig kinevezte a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság elnökévé. 

Dr. Lukács Levente 2006-ban szerzett diplomát a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

2006. szeptember 18. napjától került a Szegedi Városi Bíróságra, ahol először bírósági fogalmazóként dolgozott. 2010-ben jogi szakvizsgát tett, majd 2010. június 1. napjától szintén a Szegedi Városi Bíróságra titkári kinevezést nyert.

2012. május 1. napjától kezdődően a Makói Járásbíróságon, 2013. január 1. napjától kezdődően a Hódmezővásárhelyi Járásbíróságon büntető ügyszakos bíróként ítélkező tevékenységet folytat.

2015. július 1. napjától ítélkező tevékenységének megtartása mellett a Hódmezővásárhelyi Járásbíróságon lát el igazgatási feladatokat.

Dr. Lukács Levente bírói tevékenysége mellett játékos-edzője a Floratom Szeged AC Probart asztalitenisz csapatának.

(Szegedi Törvényszék sajtóosztály)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá