Makó értékei a városi honlapon

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Szirbik Miklós tevékenysége, a Juhász Gyula-emlékfa, a ,,Maros-menti Konstantinápoly”. Csak néhány tétel Makó fontos értékei közül, amelyekről bővebben a város megújult honlapján olvashatunk. 

Még a novemberi testületi ülésen vetette fel Zeitler Ádám (Jobbik) önkormányzati képviselő, hogy az összegyűjtött helytörténeti értékek elérhetőek lehetnének a (narancssárga köntösbe bújt) megújult városi honlapon. Ez teljesült is, hiszen a tizennégy elem felkerült.

Ezek a következők: a Kálvária kápolna; a püspöki rezidencia és kápolna; az ortodox zsinagóga; az Immaculata-szobor; Pulitzer József, Szirbik Miklós, Justh Gyula, Kecskeméti Ármin és Vorhand Mózes tevékenysége; a Juhász Gyula-emlékfa; Marczibányi István; Szikszai György; ,,a Maros-menti Konstantinápoly” és a ,,Messze mint Makó Jeruzsálemtől”.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá