Épülhet a tornaterem Palotán, a kerékpárút kész

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Aláírásra került a meglévő iskolaépülethez kialakításra kerülő, a Szent István utca 44. szám alatti ingatlanon létesülő tornacsarnok kivitelezésére vonatkozó szerződés Csanádpalotán. Ezzel párhuzamosan a Kövegyig tartó kerékpárút műszaki átadása megtörtént. 

Az ,,A” típusú csarnok bruttó 259 millió forintos költségét teljesen egészében a központi költségvetésből biztosítják, a beruházás megvalósítója a Nemzeti Sportközpont. A 741 m2 hasznos nettó alapterületű pálya belső magassága 7,1 méter, 18/30 méter, kiszolgáló helyiségei: előtér, közlekedő, öltöző, elsősegély, tanári szoba, tároló, szertár, gépészet.

A kivitelező részére tegnap átadták a munkaterületet.

Egyik beruházás kezdődik, a másik véget ér

Megtörtént a műszaki átadása a Csanádpalota és Kövegy között 1649 méteres kerékpárútnak, mely 123 millió 610 ezer forintból valósult meg a Dél-Alföldi Operatív Program keretében, pályázati forrásból. A hiányosságok pótlását a kivitelezőnek 8 napon belül el kell végeznie. Palota belterületén felfestették a forgalomtechnikai jeleket, táblákat helyeztek ki.

[ad 1]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá