Ez történt 2015-ben – Június

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Lassan itt az év vége. Portálunk december 31-ig felidézi a legfontosabb eseményeket, történéseket, amelyek Makón és a térségben történtek. Sorozatunk hatodik részében júniust vesszük górcső alá.

44669716 

Dr. Sánta Sándor kapja a díszpolgári címet

A Fidesz többségű testület júniusi zárt ülésén döntött, hogy augusztus 20-án Sánta Sándor önkormányzati képviselő (Fidesz), háziorvos, Makó rendszerváltás utáni első polgármestere kapja meg ezt a kitüntető címet.

Sokan azt hitték, hogy azért kellett változtatni a díszpolgári cím odaítélésének folyamatán, hogy 90 éves korában megkaphassa a címet Tatár István országosan elismert pedagógus, ám mégsem így történt.

45600278

Összetört a városi Ford

Összetörte a városi autót Farkas Éva Erzsébet polgármester. Az első hírek alapján csak ,,leesett a rendszáma, megsérült a rendszámtábla tartója, illetve a lökhárítója”, ahhoz képest mégis egy millió forintba került a javítása.

Akkor azt mondta, hogy ezt 100%-ban a biztosító fizeti, ám az nem lehet, hiszen egy millió forint alatti összegnél 100.000 forint az önrész. Hogy ezt a a Polgármesteri Hivatal fizette-e ki, mint üzembentartó, vagy pedig az ő maga, mint aki ténylegesen a kárt okozta, az nem derült ki.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá