Ez történt 2015-ben – November

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Lassan itt az év vége. Portálunk december 31-ig felidézi a legfontosabb eseményeket, történéseket, amelyek Makón és a térségben történtek. Sorozatunk tizenegyedik részében novembert vesszük górcső alá. 

07914303

Váratlan látogató

Elsejéről másodikára virradóra betörtek a Városházába. A villámhárítón másztak fel és az egyik dupla szárnyú ablak üvegét betörve jutottak be a Belső Ellenőrzés Ellenőrzési Csoportjának szobájába. Emellett található közvetlenül a pénztár, ahova a betörők feltehetőleg szerettek volna bejutni.

A helyszíni szemle adatai szerint az épületből nem tulajdonítottak el semmit.

72644828

Gáborért fociztak

Jótékonysági focitornát rendeztek Hacker Gábor felépülésért, amely később az év sporteseménye lett. A makói származású futsal játékos májusban összeesett, kómába került; most már a gyógyulás folyamatában van, ám ezek súlyos költségekkel járnak.

14671624

Elkészült a makói kórház

Ünnepélyes keretek között adták át a Csongrád Megyei Egyészségügyi Ellátó Központ makói tagkórházának megújult részét.

A munkálatok 2013-ban indultak, ennek eredményeképpen a radiológia teljesen megújult és kapott röntgengépet, illetve digitális mammográfot is. Hat ágyas intenzív osztályt alakítottak ki, valamint a tüdőgondozó is bekerült az épületbe

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá