Halálos áldozatot is követelt a battonyai tűz – Videóval

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Két ember holttestét találták meg a tűzoltók. 

Lángba borult egy családi ház a Békés megyei Battonyán, a József Attila utcában. A helyszínre a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki elsőnek, de a helyszínen dolgoztak a battonyai önkéntes tűzoltók, egy egység Orosházáról, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

A tűzoltók a kiérkezésüket követően azonnal behatoltak az égő házba, amelyben a helyszínen tartózkodók szerint otthon lehettek a lakók. A tűzoltók az egyik lakó holttestét a lángok megfékezése előtt találták meg a füsttel telített épületben, a másik ember holttestét pedig azt követően, hogy eloltották a tüzet.

A ház négy helyiségben is tomboltak a lángok, a tűzoltók négy vízsugárral, köztük két létrasugárral dolgoztak a megfékezésükön. A tűz nem terjedt tovább az épület padlásterére.

(hirpress.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá