Családi ház gyulladt ki Földeákon csütörtök este

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Lángolt egy földeáki családi ház tetőszerkezete csütörtökön este. Először a melléképület égett teljes terjedelmében, majd a tűz átterjedt a lakóépületre is.

A földeáki önkéntes tűzoltókat, valamint a makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos egységeket riasztotta a főügyelet. Az egységek öt vízsugárral, légzőkészülékben kezdték meg az oltást. Az épületből három gázpalackot és több benzines kannát is kivittek, valamint a garázsban álló személyautót is kimentették a lángok közül.

A melléképület teljesen kiégett, a lakóház tetőszerkezetének egy része megsemmisült. Egy helyen a födém is beszakadt oltás közben. A katasztrófavédelem értesítette az áramszolgáltató szakembereit, akik a vezetékekben keletkezett sérülések miatt leválasztották az ingatlant az elektromos hálózatról. A ház átmenetileg lakhatatlanná vált.

Az ott élő két ember nem sérült meg a tűzesetben. A becsült anyagi kár ötmillió forint.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares