Odaérne a dobogóra a Makó KC

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Az ötödik helyen tölti a téli szünetet a Makói Kézilabda Club az NB2 Délkeleti csoportjában. A fiúk örülnének egy bronzéremnek a szezon végén, de nem lesz könnyű menet.

A 2014/15-ös szezonhoz képest szeptemberben öt új gárdával kezdődtek meg a küzdelmek a délkeleti csoportban, emiatt nehéz is volt megállapítani, hogy milyen játékerőt képviselhetnek a makóiak. – A tabellát vezető Kunszentmártonnak és a második Kiskunfélegyházának kimagasló játékosállománya van. A harmadik helyre még odaérhetünk, de a Mezőtúr és a Köröstarcsa is jó játékerőt képvisel – jelentette ki Gera Norbert, a Makó vezetőedzője.

Mint fogalmazott: fiatal csapatának jellemzője, hogy egy találkozón belül is tudnak NB1/B-s és megyei szinten is kézilabdázni. Ezekre kitűnő példa a hajdúszoboszlói vereség (27-31) és az újkígyósi győzelem (30-25). – A hajdúságban tudásban és akaratban nem közelítettük meg az NB2 szintjét, szerencsére csak egy ilyen rossz meccs volt ősszel. Békés megyében pedig még Skaliczki László is megdicsérte a fiúkat – árulta el a tréner.

A játékoskeretben nem terveznek változást a télen, az alapozásra bő egy hónapjuk van, ahol a fizikum mellett az ősszel elkezdett dolgokat próbálják javítani. A tavaszt február 20-án Kiskunhalason kezdik.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá