Nincs pénz fákat ültetni a Rádayn

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Balesetveszélyes, kiszáradóban lévő fák miatt elégedetlenek a Ráday lakótelepen élők – hívta fel figyelmünket egy ott lakó. Mint elmondta, szóltak a főkertésznek, ám ha kivágják, ,,nem tudják őket pótolni, mert nincs rá pénz.”

Közel vannak az erkélyekhez, a falakhoz, kiszáradt borostyán fut rajtuk végig – ilyen látvány fogadja minden nap a Ráday lakótelepen élőket. Az egyik lakó elmondta: egyre több a kiszáradó fa, ami biztos nem fog kizöldelleni tavaszra. Nyáron arra is volt példa, hogy egy száraz ág ráesett egy ott parkoló autó szélvédőjére, ami meg is sérült.

DSCN0403
Erről a fáról esett az ág az autóra

Akkor jelezték Baranyi Katalin főkertésznek, hogy ki kellene vágni néhányat. Törvény írja elő, hogy ha egy fát kivágnak, többel kell pótolni, ám ez nem volt megvalósítható. Mint interjúalanyunk fogalmazott: azt mondta a lakóknak a főkertész, hogy nincs rá pénz.

Így marad a balesetveszély és a nem túl esztétikus látvány.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá